zondag 1 november 2015

Waterstofauto als Energie CentraleOp woensdag 22 april  was Puur Media op het terrein van de Technische Universiteit te  Delft voor de aanstaande documentaire H2. In het eerse huis van de Green Village interviewden oprichter van de toekomstige groene dorp en hoogleraar Ad van Wijk .
Professor Ad van Wijk and filmmaker Benny Vink

 Het eerste begin vanGreen Village

Ad van Wijk verteld over de verschillende energie-oplossingen gebaseerd op waterstof en hoe ze verschillenmet  auto's die rijden op fossiele brandstoffen.

Hij voorziet een toekomst waarin waterstof auto's een belangrijke rol spelen  in duurzaam leven . Waterstof auto's kunnen zoveel  elektriciteit leveren zodat de energie centrales overbodig worden.


Professor van Wijk filmed by Benny VinkNa het interview , gingen we  door naar het Ecorunner team in de Dream Hall. Filmmaker Benny Vink keek even terug met Jim Hoogmoed (Team Manager) en Stefan Leegwater (Chief Engineer) over de gebeurtenissen van vorige week . Ze hadden een drukke week het meten van de luchtweerstand van de Ecorunner 5 , de onthulling van de Ecorunner 5  voor de sponsors en familie. Na paar dagen  testen van een , kwamen ze erachter dat hun voertuig de minste luchtweerstand in ter  wereld heeft  . Nu krijgen ze wat rust ,  daarna druk met de voorbereidingen voor de race .

Stefan Leegwater, Jim Hoogmoed en Benny Vink


Filmmaker Benny Vink, Ad van Wijk and host Tim Jonathan loopen naar het huis van de toekomst
Benny Vink, Tim Jonathan and Ad van Wijk talking about
what sustainable living could look like in the future
Benny Vink interviewing Ad van Wijk outside the house,
but inside the 'skin', making this space like a greenhouse


Professor Ad van Wijk and Filmmaker Benny Vink outside the house
Filmmaker Benny Vink and Ecorunner's Chief Engineer Stefan Leegwater

Geen opmerkingen:

Een reactie posten